Teka Radea TG 490.370

Biela
Čierna metalická

Teka Radea TG 490.370

Granitový drez Radea TG 490.370 jednodrez s rozmermi 550 x 430 mm, hĺbka vaničky 200 mm, Minimálna šírka skrinky 60 cm, Montáž pod pracovnú dosku, Kompletný sifón s odbočkou na umývačku riadu.

Vytvorte si vlastný set zo zľavou až 7%.

Metalické batérie
Granitové batérie
Košové systémy
Dávkovače saponátu
Drvič odpadu
Digestory
Spotrebiče

299,00 

Biela
Čierna metalická

Teka Radea TG 490.370 – Granitový kuchynský drez


Drez TEKA RADEA TG 490.370 je jednodrez s príjemným vzhľadom z materiálu tegranit s hĺbkou vaničky 200 mm a celkovými veľkostnými parametrami drezu 550 x 430 mm. Granitový drez TEKA RADEA TG 490.370 je určený na montáž na pracovný dosku/pod pracovnú dosku do minimálnej šírky skrinky s rozmerom 60 cm. Dôležitým parametrom pre výber správneho typu drezu je priestorová orientácia hlavnej vaničky. TEKA RADEA TG 490.370 sa radí medzi špecifický typ drezu, ktorého situovanie vaničky je jednoznačné. Montáž typu drezu TEKA RADEA TG 490.370 je určená výhradne pod kamennú dosku.

Pre zabudovanie drezu pod pracovnú dosku :
pod doskuZabudovanie zospodu – Pre tento štýl montáže sú prevažne vhodné pracovné dosky kamenné.
Minimálna šírka skrinky pre osadenie kuchynského drezu pod pracovnú dosku
Parametre :
MateriálTegranit
Rozmery drezu :550 x 430 mm
Rozmery vaničky :490 x 370 mm
Hĺbka vaničky :200 mm
Excentrické ovládanie :Nie
Tvar drezu :Jednodrez
Orientácia drezu :Špecifický drez
Obsah balenia
sifón pre úsporu miesta 6/4 s odbočkou na umývačku riadu
úchyty

Hmotnosť 0,00 kg
Rozmery 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Prevedenie materiál

,

Výrobca

Teka

Materiál

Montáž

Orientácia

Šírka skrinky

Excentrické ovládanie

Rozmer drezu

Predpripravene otvory

Vyhotovené otvory

Hĺbka vaničky

Záruka

Značka BLANCO

Nemecká spoločnosť TEKA je spoľahlivým výrobcom kuchynského vybavenia a radí sa k svetovým značkám, ktoré určujú nový smer vo vývoji a zdokonaľovaní použitých technológií v domácnostiach a priestoroch profesionálnych kuchýň. Tegranitové drezy sú vyrábané v niekoľkých farebných odtieňoch. V rovnakých materiáloch a farbách sú vyrábané aj kuchynské batérie tohto výrobcu, vďaka tomu je možné úplné zladenie a ucelený vzhľad zvoleného setu.

K preprave u nás zakupenému tovaru využívame prepravcov ktorý sa nám osvedčili.

Výber prepravcu volíme podľa váhy a krehkosti zásielky. V prípade dobierky môžete zásielku uhradiť kurierovy v hotovosti alebo platobnou kartou.

  • Toptrans kurier - Rokmi overený prepravca ktorým zveríme zásielky vyššej hmotnosti a zásielky ktoré si vyžadujú individuálnu manipuláciu. S týmto prepravcom máme dohodnutú výhodu že zásielku je možné pred podpisom prevzatia otvoriť a skontrolovať či behom prepravy neprišlo k poškodeniu.
  • Kurier 123 - Rokmi overený prepravca ktorým zveríme zásielky nižšej hmotnosti a zásielky ktoré si nevyžadujú individuálne zaobchádzanie. Taktiež si môžete zásielku pred podpisom prevzatia otvoriť a skontrolovať či behom prepravy neprišlo k poškodeniu.

VYHĽADÁVALI STE