Kuchynské drezy

Vzorkovník Schock Cristadur

Vzorkovnik Schock Cristadur

SCHOCK CRISTADUR® svieti svojím hodvábnym povrchom a patentovanoumimoriadne jemnou štruktúrou. Na dotyk je tento materiál neuveriteľne hodvábny.

Cristadur hodvábny povrch

Vďaka tomu majú kuchynské drezy CRISTADUR® ľahkú údržbu a čistenie veľmi jednoduché. Drezy sú udržiavateľné a odolné proti každodennému  opotrebovaniu.  Drezy CRISTADUR ® získali  veľa ocenení za dizajn, ale čo je asi najdôležitejšie, kuchynské drezy SCHOCK  CRISTADUR ® si  získali  srdcia používateľov. Niet divu, pretože  kuchynské drezy CRISTADUR ® sú nielen krásne, ale aj mimoriadne kvalitné. Sú vyrobené 70 – 75 % z prírodného kremenného piesku – najťažšej časti žuly – tým prinášajú tie najlepšie predpoklady, aby po celú dobu používania drezu ste sa cítili spokojne.

PREMIUM UPGRADE : Ako sa dá najlepšie urobiť ešte lepším? Vďaka inováciám, vášni a ambíciám zostať aj v ďalších desaťročiach techno – gickým lídrom na trhu. Aj vďaka vylepšenému zloženiu materiálu, s ktorým je nový CRISTADUR ešte pružnejšie,odolnejšie, trvácnejšie a  menej náročný na údržbu – a tým jednoducho ešte kvalitnejšie. Túto prvotriednu kvalitu môžete pociťovať,  pozorovať a vďaka našej novej 15-ročné záruke tiež používať po celú dobu životnosti kuchyne.

 

 

Schock Cristadur PolarisSchock Cristadur MagnóliaSchock Cristadur Bronze
PolarisMagnoliaBronze
Schock Cristadur CarboniumSchock Cristadur RougeSchock Cristadur Stone
CarboniumRougeStone
Schock Cristadur MagmaSchock Cristadur PuroSchock Cristadur Silverstone
MagmaPuro

Súvisiace príspevky