Digestory

Štýlové a praktické digestory Franke

Štýlové a praktické digestory Franke

Dizajnové a praktické odsávače pár.


Vďaka elegantnému dizajnu a prelomovým technológiám udržujú odsávače pár značky Franke vašu kuchyňu sviežu a štýlovú.



Veľký výber digestorov.



Komínovýostrovnývstavaný alebo výsuvný? V elegantnom nerezovom dizajne, v dramatickom čiernom skle, čistom bielom skle alebo v rozmanitej škále farebných odtieňov od ružovej po žltú? Rozhodnutie je len na vás.


Vstavaný, výsuvný odsávač pár v pracovnej doske


Najnovšia technológia – kombinácia odsávača pár a indukčné varné dosky. Elegantné a praktické prevedenie s dokonalým výkonom.

Náš vstavaný výsuvný odsávač pár v pracovnej doske



Veľký výber digestorov.


Na bezkonkurenčné tlmenie hlasitosti sa môžete vždy spoľahnúť buď vďaka panelom tlmiacim zvuk zabudovaným v niektorých z odsávačov pár Franke, alebo tichým vložkám vnútri iných modelov.

Tichý chod digestora Franke


Množstvo neoceniteľných funkcií


Odsávače pár značky Franke sa zapínajú buď na funkčné tlačidlo, pomocou elektronického dotykového ovládania aj pomocou jediného gombíka. Pri niektorých modeloch je možné ovládanie na diaľku. Všetky modely ponúkajú množstvo možností nastavenia rýchlosti, od úrovne 3 až po úroveň 8. Na niektorých je možné intenzívne nastavenie: krátke výkonné intervaly na veľmi rýchle
odstránenie nepríjemných zápachov.

Množstvo neoceniteľných funkcií Franke


Štýlové a účinné v každom prevedení


Digestory sa zapínajú a vypínajú automaticky. Digestory, ktoré sa vysúvajú z pracovnej plochy. Digestory namontované na stene. Digestory na kuchynské ostrovy. Vo vyhotovení zo skla, nehrdzavejúcej ocele a v celej škále farieb. Nájdete presne to, čo hľadáte.

Súvisiace príspevky