Kuchynské drezy

Ako sa stala značka Schock lídrom v oblasti inovácii

Ako sa stala znacka Schock lidrom

Neustále sa rozvíjajúca spoločnosť zameraná na dlhý príbeh úspechu a zároveň ho aj každý deň prepisovať.



Pri tomto vývoji sú obzvlášť dôležité zložky výskum a vývoj. Zo závodu v Bavorskom lese idú vždy na nové územie, myslia inak a niekedy aj mimo škatulky. Týmto spôsobom ich sprevádzali a budú sprevádzať silní partneri, ktorí stoja za mnohými skúsenosťami, vášňou a podporujú v ďalšom rozvoji: IK Investment Partners.

Schock laboratorny výskum

Takto pred 40 rokmi vynašli kremenný kompozitný drez a týmto spôsobom sa znovu a znovu objavovali od založenia spoločnosti v roku 1924.
Prečo? Pretože milujú čo robia, kde to robia a pre koho to robia.

Schoc-závod

Vedeli ste, že značka Schock :
– vynašli kremenný kompozitný drez v roku 1979?
– viac ako 60% všetkých kremenných kompozitných drezov na celom svete sa vyrába pomocou procesu Schock?
– navrhujú viac ako 200 modelov umývadiel vo viac ako 40 farbách?
– počet zamestnancov sa od roku 2012 zdvojnásobil na viac ako 500?
– jediný výrobca kremeňových kompozitných drezov, ktoré sa vyrábajú výhradne v Nemecku?

KONÁME SO ZODPOVEDNOSŤOU
Sme si vedomí svojej ekologickej, regionálnej a sociálnej zodpovednosti a nielenže sa jej chceme chopiť, ale aj neustále sa rozširujeme z nášho závodu v Bavorskom lese. To zahŕňa neustále zlepšovanie našich procesov na všetkých úrovniach. Motiváciu a inšpiráciu nájdeme aj v našej certifikácii podľa DIN EN ISO 9001 ,DIN EN ISO 14001 a od roku 2020 DIN EN ISO 50001 ako aj v rôznych externých auditoch.

Sme obzvlášť hrdí na našu najnovšiu certifikáciu od Nemeckého inštitútu pre udržateľnosť a ekonomiku. Tu sme boli podrobení komplexnému testu udržateľnosti v oblastiach ekológie, ekonomiky a sociálnych zručností a dostali sme testovaciu pečať 2021 za „zaručenú udržateľnosť“.

Rovnako sa dobrovoľne zúčastňujeme Bavorského paktu o životnom prostredí a spĺňame požiadavky najnáročnejšieho systému environmentálneho riadenia EMAS .

Súvisiace príspevky