Kuchynské drezy

Výrobcovia drezov

Vyrobcovia drezov

Blanco

Kvalita značky BLANCO je výsledkom dokonalej vášne pre precíznosť, vďaka čomu sa spoločnosť stala najväčším nemeckým výrobcom drezov a lídrom na trhu kuchynských batérii v Nemecku. BLANCO kladie dôraz na prepojenie kuchynského drezu s batériou ako aj s košovým systémom, tak aby ich nielen dizajnovo zosúladil, ale spojil s funkčnosťou týchto prvkov v jeden celok. BLANCO si kladie za zodpovednosť chrániť naše prírodné zdroje trvale udržateľným hospodárením. Tiež sa správa zodpovedne voči najdôležitejšej potravine, pitnej vode. Preto používajú pri dieloch vedúcich vodu len na schválené materiály a podrobujú ich pravidelne dobrovoľným DVGW skúškam. Kuchynské drezy vyrábajú z nerezu a SILGRANIT PuraDur sú 100% – ne recyklovateľné. SILGRANIT PuraDur minimalizuje použitie čistiacich prostriedkov. Okrem toho BLANCO všeobecne nepoužíva žiadne tropické drevo. Povrchy BLANCO drezov Vás presvedčia o jedinečnej odolnosti, ľahkej údržbe a komfortnej práci v kuchyni.

 

Franke

FRANKE švajčiarska firma svetového rozsahu s viac ako 100 ročnou skúsenosťou s výrobou kolekcií kuchynských drezov, batérii a príslušenstva, ktoré sú precízne navrhnuté a vyrobené vo Švajčiarsku. Výrobky spoločnosti FRANKE sú prítomné v 100 miliónoch domácnostiach po celom svete. Vďaka originálnemu dizajnu, technologickým inováciam a použitých materiálov, získavajú ich výrobky významné ocenenia v dizajnérskych súťažiach. FRANKE vyrába kuchynské drezy v troch materiálových prevedeniach – Fragranit, Nerez a Tectonite (kompozit). Kuchynské drezy s fragranitu a tectonitu sú v rôznych farebných prevedeniach. K nim sú v rovnakých farebných prevedeniach vyrobené aj kuchynské batérie, preto dokážete drez i batériu vkusne zosúladiť.

 

Schock

SCHOCK je nemecká spoločnosť, ktorá vyrába svoje produkty výhradne v Bavorsku s históriou viac ako 85 rokov. Spoločnosť SCHOCK vyvíja a vyrába drezy na báze kremenných, plne farebných zmesí spojených špeciálnym akrilovým lepidlom. Samozrejme tak ako výrobky, tak i procesy výroby podliehajú prísnym kontrolám, pretože spoločnosť sa trvalo usiluje o kvalitu, dlhú životnosť a trvanlivosť. Kuchynské drezy CRISTADUR a CRISTALITE sú špeciálne vyvinuté pre náročnejšie požiadavky, ktoré sa kladú v kuchynskom prostredí. Každodenné používanie na nich nezanechá žiadne stopy. SCHOCK drezy majú garantovanú a patentovanú kvalitu povrchov Schock materiálov – ProHygienic 21.

 

Alveus

ALVEUS značka je k dispozícii na väčšine najdôležitejších európskych trhov. Ich produkty majú priaznivý vzťah medzi vysokou kvalitou a priaznivou cenou. Kuchynské drezy ALVEUS kombinujú najkvalitnejšie materiály ako Granitál a Granitál Plus, ktoré zabezpečujú nielen dlhú životnosť, špičkový dizajn, ale dávajú aj pohodlný zážitok, čím sa radia medzi najlepšie drezy na trhu.

 

Teka

Značka TEKA je jedným z najdôležitejších európskych výrobcov kuchynských drezov, batérii a príslušenstva do kuchyne. Drezy sú materiálu – nerez a tegranit. Spoločnosť TEKA vyrába aj sklenené kuchynské drezy, ktoré sa zaraďujú svojím dizajnom a kvalitou do kategórie luxusných kuchynských drezov. TEKA sa zameriava na potreby zákazníka, tak aby mu poskytol výrobky, ktoré spĺňajú vysoké požiadavky na kvalitu, originálny dizajn za rozumné ceny.

Súvisiace príspevky