Digestory, Rúry na pečenie, Varné dosky

Teka Urban Color Edition

Teka Urban Color Edition

Edícia Urban Colors je inšpirovaná ikonickými prvkami najväčších svetových miest, zodpovedá najnovším trendom v oblasti kuchynského designu a obsahuje 5 farebných radov. Temne čierna, mramorovo biela, tehlovo hnedá, tmavo alebo svetlo šedá? Ktorá bude vašim favoritom? Je to len na vás!

Night River Black

Night river black je čiernočierna ako nočný odraz hladiny rieky, ktorá preteká potemneným mestom. Práve nočný odraz hladiny Temže, Dunaja alebo Rýna bol inšpiráciou pre túto elegantnú farbu, ktorá vašej kuchyni dodá jedinečný a moderný vzhľad.

London Brick Brown

Zvláštna a výrazná farba inšpirovaná tehlou pochádzajúcou z londýnskych ulíc. Hnedé tóny tohto produktového radu sa hodia pre tých, ktorí chcú vo svojej kuchyni pocítiť autentickosť britského hlavného mesta. London brick brown je solídna, vážna a realistická farba spojená s predstavou istoty, poriadku, domova a tradície.

Stone Grey

Tón farby Stone Grey bol inšpirovaný farbou chodníkov v európskych hlavných mestách. Práve tam nájdete šedé dláždené cesty so stovkami rokov histórie v kombinácii s modernými prvkami. Táto farebná kolekcia je odkazom na dizajn a architektúru a dodá vašej kuchyni naozaj exkluzívny vzhľad.

Steam Grey

Para, ktorá inšpirovala túto farebnú edíciu, je nezabudnuteľným prvkom našej kultúry. Nájdeme ju nielen v starých lodiach a vlakoch, ale aj dnes v uliciach New Yorku alebo Chicaga. Originálna farba, ktorá vytvorí harmóniu vo vašej kuchyni.

White Marble

White marble alebo mramorovo biela. Tón farby je tentoraz inšpirovaný prvkom, ktorý je v našej civilizácii využívaný po tisícročia – mramorom. Nájdeme ho od Parthenonu v Aténach až po Víťazný oblúk v Paríži. Od Tádž Mahalu v Indii po Milánsky dóm. Od Kapitolu až po Koloseum. Je to farba pre niekoho chladná, pre iného elegantná, každopádne taká, ktorá naplní vašu kuchyňu čistotou a krásou.

Súvisiace príspevky