Kuchynské drezy

Schock Cristadur prémiový povrch

Schock Cristadur premiovy povrch

CRISTADUR® Hodvábne matný prémiový povrch

Naše prémiové vylepšenie.

Ako sa dá materiál SCHOCK ešte viac vylepšiť?

Vďaka inováciám, vášni a ambíciám zostať aj v ďalších desaťročiach technologickým lídrom na trhu. Aj vďaka vylepšenému zloženiu materiálu, s ktorým je CRISTADUR® ešte pružnejší, odolnejší, s dlhšou životnosťou a menej náročný na údržbu – a tým jednoducho ešte kvalitnejší.

Pri každodennom používaní to znamená: náš vizuálne dokonale hladký, prémiový povrch je ešte väčším pomocníkom s ešte luxusnejším vzhľadom!

Pokrokový aj v budúcnosti: Náš prémiový materiál CRISTADUR®

Jedinečný prémiový povrch, ktorý je robustný, s dlhou životnosťou, vhodný pre batérie s funkciou vriacej vody, zdravotne nezávadný, a pritom obzvlášť ľahko udržiavateľný? 15-ročná záruka* na špičkovú kvalitu Handmade in Germany? Povrch, ktorý je jedinečne hebký na dotyk, a pritom obstojí vo všetkých zaťažkávacích skúškach?

Materiál CRISTADUR® neustále stanovuje nové mierky vo svete kuchýň.

Skutočne trvalo udržateľný, skutočne prémiový materiál

Ako prvé na svete ponúkame kremenné kompozitné drezy CRISTADUR® Green Line, ktoré sú z viac ako ~ 99 % vyrobené z prírodných, obnoviteľných alebo recyklovaných surovín a zaujmú intenzívnymi farebnými odtieňmi.

Prémiová kvalita made in Germany

Granitové drezy z prémiového materiálu CRISTADUR® získali nielen ocenenie za dizajn, ale aj srdce svojich užívateľov. Nie je sa čomu diviť, pretože sú nielen krásne, ale aj majú prémiovú kvalitu.

Sú vyrobené v Nemecku z prírodného kremeňa, najtvrdšej súčasti granitu, a majú najlepšie predpoklady na to, aby vám v kuchyni prinášali radosť čo najdlhšie.

Niekoľko násobný UPGRADE

Vďaka možnosti montáže do roviny a špeciálnym prémiovým funkciám, ako je elektrické ovládanie Comfotouch alebo vyhrievaná odkvapkávacia plocha Induterm, je možné granitové drezy z patentovaného materiálu SCHOCK CRISTADUR® ešte ďalej vylepšovať a vyťažiť z nich čo najviac. To je skvelé, nie?

Súvisiace príspevky