Kuchynské batérie

Odporúčania kuchynskej batérie

Odporucania kuchynskej baterie

Vyberte si správnu kuchynskú batériu

Každý, kto plánuje kuchyňu, sa stretáva s mnohými otázkami. Prvá otázka, na ktorú by ste si mali odpovedať pri zvažovaní novej kuchynskej batérie, je vaša inštalatérstvo. Rozhoduje o tom, aký typ príslušenstva potrebujete. Najbežnejšia je vysokotlaková armatúra , ktorá sa pripája priamo na centrálny systém teplej vody cez rohové ventily na stene vašej kuchyne. Ale nie každý dom alebo byt má centrálny systém teplej vody. Vtedy často prichádza na rad špeciálna nízkotlaková armatúra . Pretože ak čerpáte teplú vodu z bojlera v spodnej skrinke drezu, potrebujete kuchynskú batériu, ktorá zvládne tlak vody z nízkotlakového bojlera. Po zodpovedaní tejto otázky môžete urobiť individuálne rozhodnutia a môžete si premyslieť, akú armatúru chcete do kuchyne.

Ako spoznáte kvalitnú kuchynskú batériu

Každý chce do svojej kuchyne dobrú kvalitu. Čo to však konkrétne znamená pre kuchynskú batériu? Čomu môžete venovať osobitnú pozornosť? Voda z vodovodu je pravdepodobne najlepšie testovanou potravinou v Nemecku. Je to absolútne čisté a čisté. A tak vzniká požiadavka na vašu armatúru nemeniť vôbec nič. Kvalitná kuchynská batéria by teda nemala nič púšťať do pitnej vody . A tu je rozhodujúca kontrola materiálov, ktoré vedú vodu vo vnútri armatúry . Kúpte si preto testované drezové kovania vyrobené z nehrdzavejúcej ocele alebo kompletne poniklovanej mosadze sú vyrobené. Oba materiály sú mimoriadne odolné, robustné a zdravotne nezávadné.

Sme si vedomí vysokej zodpovednosti za najdôležitejšie potraviny a preto používame na armatúry BLANCO len zdravotne nezávadné materiály . Môžete si byť úplne istí, pretože všetky kuchynské batérie podliehajú starostlivému výberu surovín, sú vyrábané s vybranými dodávateľmi a partnermi, podliehajú priebežným kontrolám a podliehajú dobrovoľným kontrolám nezávislých inštitútov ako je DVGW schválené. Ak sa budete riadiť týmto tipom a nekúpite si „lacnú kuchynskú batériu“, tak sa o svoje zdravie z vylúhovania kovov, ktoré prekračuje limit, báť nemusíte. Kto si na to dá pozor, môže sa vyhnúť tomu, že na rozdiel od netestovaných armatúr nebudú prekročené limitné hodnoty škodlivých látok ako olovo, nikel, kadmium, arzén či zmäkčovadlá.

Pri výbere vašej kuchynskej batérie preto dbajte na to, aby bola certifikovaná podľa vyhlášky o pitnej vode.

Srdce kuchynskej batérie

Kvalitné vodovodné batérie sa vyznačujú prvotriednymi komponentmi, ktoré sú zabudované do vodovodnej batérie. Zásobník má zásadný význam. Mal by byť potravinársky, odolný voči korózii a opotrebeniu. Kartuše kuchynských armatúr BLANCO majú kvalitné keramické tesniace kotúče , a preto sú mimoriadne trvanlivé a odolné voči tlaku.

Zvláštnosť kartuší BLANCO: Keramické kotúče , v ktorých sa mieša pomer horúcej a studenej vody , sa nepohybujú pri nastavení teploty, ale iba pri otvorení páky. Tým sa predlžuje ich životnosť.

Ďalšie dôležité súčasti pre vyššiu kvalitu.

Súčasťou vodovodných častí armatúry sú flexibilné pripojovacie hadice . Okrem testovaného materiálu je tu dôležitým kritériom ohybnosť hadice na zabezpečenie rýchlej a jednoduchej inštalácie, ako aj nosnosti.

Okrem technických otázok závisí správny výber vašej kuchynskej batérie výlučne na vás. Z vašej kuchyne, vašich potrieb, vášho rozpočtu a vášho vkusu.

Akú kuchynskú batériu potrebujete?

Teraz poznáte najdôležitejšie funkcie. Teraz je len na vás, aby ste sa dôkladne poobzerali a porovnali kuchynské batérie. A nakoniec si vybrať armatúru, ktorá vám bude neskôr najlepšie oporou v každodennom živote v kuchyni.

Súvisiace príspevky