Kuchynské drezy

Montáž kuchynského drezu

montaz kuchynskeho drezu

kuchynskom dreze dochádza k najväčšiemu znečisteniu, ktoré je potrebné ľahko a jednoducho odstrániť. Dnešné kuchynské drezy sú navrhnuté a vyrobené tak, aby boli ľahko ošetrovateľné, čím nám uľahčujú prácu a spríjemňujú čas strávení v kuchyni.

Kuchynské drezy podľa spôsobu montáže.

ikonka-montaže-na-dosku.jpg

Zabudovanie zhora – klasické zabudovanie kuchynského drezu zhora na pracovnú dosku ponúka veľkú rozmanitosť, jednak veľký výber drezov granitových, nerezových,    kompozitných či sklenených, ktoré sú vhodné pre tento typ osadenia, a taktiež je vhodný pre všetky typy materiálov pracovných dosiek. Táto montáž kuchynského drezu je veľmi jednoduchá a rýchla. Video návod tu.

 Zobrazenie-montaze-na-dosku

Ikona montáže do roviny s doskou
Zabudovanie do roviny s pracovnou doskou – tento typ osádzania kuchynských drezov je vhodný pre pracovné dosky z prírodného a umelého kameňa. Je to moderný spôsob montáže drezov, ktorý vytvára opticky jednotný vzhľad drezu a pracovnej dosky bez rušivých hrán. Video návod tu.

Zobrazenie montáže drezu do roviny

Ikona montáže pod pracovnú dosku

Zabudovanie zospodu – pre tento typ zabudovania zospodu je možné použiť takmer všetky nerezové modely drezov. Je ho možné použiť aj pre granitové drezy, ktoré majú ale označenie vhodné pre zabudovanie zospodu. Zabudovanie je vhodné pre laminátové pracovné dosky. Video návod tu.

Zobrazenie spôsobu montáže pod dosku