Kuchynské batérie

Kuchynská batéria Blanco so sprškou a jej výhody

kuchynska bateria blanco so sprskou a jej vyhody
Raz so spŕškou už vždy so spŕškou


Keď raz vyskúšate kuchynskú batériu so spŕškou už inú nebudete chcieť. Vázu jednoducho položte vedľa umývadla a napustite do nej vodu. Zvyšky nečistôt v kuchynskom dreze aj v odkvapovej časti jednoducho spláchnete prúdom vody.



S vyťahovacou sprškou sa ľahšie vyčistia všetky časti umývadla. Najmä ak si vyberiete batériu kde sa sprchový prúd môže meniť (Spŕška – Prúd). Silná tryska na čistenie, jemnejšia tryska na citlivé ovocie a zeleninu. Poloprofesionálna batéria so sprchovou hadicou z nehrdzavejúcej ocele je obzvlášť príjemná. Nielenže vyzerá elegantne, ale vďaka svojim profesionálnym funkciám vám šetrý čas. Batériu s vyťahovacou hadicou je však možné často otočiť iba o 140 stupňov. Na rozdiel od batérii bez spŕšky točíte okolo seba, takže o 360 stupňov.

Kuchynská batéria s vyťahovacou sprškou

Kuchynský drez pred oknom?
Aj nato máme riešenie. S úsmevom môžete sledovať dianie vonku. Aké praktické je, že si tento výhľad môžete vychutnať s kuchynskou batériou pod okno. Čo urobiť, ak si chcete otvoriť okno? Žiaden problém , stačí ju zasunúť do pracovnej plochy alebo sklopiť či celú vytiahnuť a položiť do drezu. Vychutnajte si aj vy výhľad von pri rutinnom umývaní riadu čomu sa aj tak nevyhnete či máte umývačku riadu alebo nie.

Kuchynská batéria pred okno

Farebné Batérie pre kuchynské drezy Silgranit aj keramiku
Kuchynské batérie Blanco sú vždy dokonale zladené a prispôsobené pre všetky Blanco kuchynské drezy či už funkciou alebo estetikou. Okrúhle v kombinácii s hranatými, jemne vyváženými. Blanco batérie pre nadčasovú eleganciu. Pohrajte sa s farbou a skombinujte ich s farbou vášho drezu Silgranit alebo keramického drezu. Dokonale zladené farby vodovodných batérií umožňujú celistvý celkový vzhľad oblasti vášho drezu.

Farebná kuchynská batéria Blanco

Batéria môže veľa ponúknuť aj z hľadiska dizajnu
Čo pre vás môžem urobiť? L, F alebo U – aký tvar má? Klasicky výrazné alebo jemne zaoblené vo formáte U? Je vaša kuchyňa z malej strany? Váš faucet sedí diskrétne ukotvený k okraju umývadla a javí sa rezervovaný. Pákou nad výstupom z potrubia pripomína „F“.
Zmiešavacia batéria s obráteným tvarom L ponúka pod sebou podstatne viac priestoru. Ľahko pod ňu môžete položiť veľký hrniec bez toho, aby ste doňho narazili. To isté ponúkajú aj oblé zakrivené tvary písmena U. Tu môžete podľa potreby dokonca opláchnuť nohy dieťaťa po hraní na pieskovisku. Stojí na okraji vášho umývadla a hojdá sa s vysokým oblúkom. Lákadlo, ktoré si môžete zamilovať. Každý deň nanovo. Veľmi veľké tvarovky v tvare U vnesú do vašej domácnosti eleganciu profesionálnej kuchyne. Užitočné a pôsobivé.

Vysoká kuchynská batéria

Pozor! Vysokotlaková alebo nízkotlaková batéria?
Skontrolujte prosím svoju súčasnú batériu alebo pripojenie, ktorá batéria je pre vás Vás vhodná: vysokotlaková alebo nízkotlaková batéria?

Rozdiel vám vysvetlíme v našej poradni „Nízkotlakové zmiešavacie batérie.

Súvisiace príspevky