Rúry na pečenie

Franke rúry inšpirujú

Franke rury inspiruju
Skvelý výber v súlade s vaším osobným štýlom


Od klasickej série Smart až po žiarivý Crystal. Všetky rady ponúkajú rúry, ktoré vnesú do vášho domova profesionálnu kvalitu.




DCT – Dynamic Cooking Technology (Technológia dynamického pečenie)


Technológia Dynamic Cooking Technology využíva teplo na prípravu viacerých druhov jedál. V tejto rúre tak môžete súčasne piecť všetko od rýb až po koláč bez toho, aby sa chute navzájom premiešali.


DCT - Dynamic Cooking Technology (Technológia dynamického pečenie)

Kompaktné multifunkčné rúry


Opäť zaraďujeme do ponuky aj kompaktné multifunkčné rúry s mikrovlnami. Kompaktné rúry série Crystal ponúkajú 12 funkcií vrátane pamäťovej a sprievodca prípravou jedla, intuitívne senzorové ovládanie s LCD displejom a gril.

Kompaktné multifunkčné rúry

Mikrovlnné rúry


Ak si prajete mikrovlnnú rúru, nie je problém. Nech sa páči máme aj mikrovlnnej rúry série Crystal a Smart, ktoré dokonale zladia váš interiér.

Mikrovlnné rúry

Sú to malé detaily, vďaka ktorým spoznáte veľký rozdiel


Jasné displeje, dotykové ovládanie, pohodlné úchyty, odnímateľné predné sklá na ľahšie čistenie – to je len niekoľko z množstva detailov, ktoré vám budú v kuchyni Franke robiť radosť vždy, keď ju budete používať.

Sú to malé detaily, vďaka ktorým spoznáte veľký rozdiel

Váš štýl varenia


Vyberať môžete nielen z rúr, ale aj z technicky prepracovaných mikrovlnných rúr – široký výber, ktorý vám umožní pripraviť a naservírovať jedlá, ktoré máte radi.