Kuchynské drezy

Franke nerezové drezy

Franke nerezove drezy

Dokonale efektívne
Fakt je že 70 % drezov na celom svete je vyrobených práve z nerezovej ocele. Po celú svoju životnosť vyzerá skvele a pasuje skoro do každej kuchyne. A to je len začiatok výhod : je odolná voči korózii, v povrchu nie sú vôbec žiadne póry, čo umožňuje jednoduché čistenie a dokonalú hygienu. Nerez sa navyše viaže na kyslík a vytvára tak pasívnu ochrannú vrstvu, ktorá sa neustále sama obnovuje. Odolá extrémnym teplotám a poradí si dokonca aj s hrdzou.

Franke nerez a jej zloženie

Nerez a jej zloženie
Nie je nerez ako nerez. Nerez značky Franke sa vyznačuje obzvlášť vysokým obsahom niklu a chrómu, vďaka čomu je odolná nielen voči teplu, ale aj chladu.

Nerzový-drez-ekologický-materiál

Udržateľný a ekologický materiál
Nerez značky Franke obsahuje 70 % recyklovaného materiálu a je 100 % recyklovateľná. Pre váš drez jednoznačne tá najlepšia voľba. Našu vysokokvalitnú chrómniklovú oceľ použitú na výrobu kuchynských drezov a batérii preto distribuujeme po celom svete.

Udržba nerezoveho drezu Franke

Jednoduché čistenie
Nepoužívajte bielidlá ani iné prostriedky obsahujúce kyseliny. Povrch drezu stačí len utrieť namydlenou tkaninou, dôkladne opláchnuť a drez bude vyzerať ako nový.

Presnosť-Franke

Presnosť, ktorú spoznáte na prvý pohľad
Naše kvalitné zloženie chrómniklovej ocele nám umožňuje vyrábať veľké drezy z jedného jediného kusa kovu s minimálnymi stopami po spracovaní. Vďaka tomu naše drezy majú dokonalý vzhľad.

Povrchová-uprava-franke.jpg

Tajomstvo nášho dokonalého vzhľadu?
Zatiaľ čo väčšina výrobcov používa vopred leštené kusy nerezi, my drezy leštíme až po výrobe. Drez si tak dlhšie zachová atraktívny lesk a po čase získa pekný efekt patiny.