Digestory

Elica Ikona Maxxi Pure

elica ikona maxxi pure

Postará sa o čistí vzduch vo Vašej domácnosti.

Ikona Maxxi Pure, odsávač pár a čistička vzduchu iba v jednom. Vyčistí vzduch v obývacej miestnosti vášho bytu, odstráni pachy a výpary počas varenia a zmierňuje prejavy alergickej reakcie a prípadné ťažkosti spôsobené škodlivými látkami v domácnosti.

Kuchynský odsávač pár

Vysoký výkon zaručuje odstránenie pachov a výparov vznikajúcich pri príprave vašich pokrmov.

Čistička vzduchu

Oslobodí prostredie od látok škodlivých pre vaše dýchanie a daruje vám pocit pohodlia.

Čistota je vo vzduchu

Vzduch, ktorý doma dýchame, je pre naše zdravie kľúčový. Úroveň znečistenia v interiéri môže byť 2 až 5-krát vyššia ako v exteriéri, a to v dôsledku chemikálií určených pre hygienu domácnosti a pre osobnú hygienu, prachu, živočíšnych vlákien, plesní a alergénov.

Čistenie vzduchu vo vnútorných priestoroch sa stáva nevyhnutným pre naše pohodlie.

Bez potreby dodatočného zariadenia

Ikona Maxxi Pure vytvára vaše priestory ešte funkčnejšími a eliminuje potrebu nepohodlného a objemného nástroja určeného na čistenie vzduchu.

 

Ako funguje Ikona Maxxi Pure

Okrem funkčností odsávača pár existujú dva režimy čistenia.

Super Silent je nenápadný, ideálny na dlhodobé používanie v pozadí bez akéhokoľvek hluku.

Pre rýchlejší úkon, režim Boost mode za 20 minút úplne zregeneruje vzduch obytného priestoru s rozlohou 30 m², čo sa rovná veľkosti stredne veľkej obývacej kuchyne.


V čom je Ikona Maxxi Pure výnimočná

Multifunkčnosť

Odstraňuje výpary a pachy počas varenia, čistí vzduch po celý deň.
Ikona Maxxi Pure spája do jedného výrobku odsávač pár a čističku vzduchu. Tieto dve funkcie sa efektívne dopĺňaju bez akýchkoľvek kompromisov z hľadiska výkonu a použiteľnosti.

Combo Pure Filter

Bez zápachu, alergénov a znečisťujúcich častíc.
Čistička vzduchu, vybavená špeciálnou kombináciou HEPA a filtra s aktívnym uhlím, zachytáva častice až do 1 mikrónu, čím čistí váš priestor od škodlivých látok.

Pure Silence

Ticho. Ako keby ste boli v knižnici.
Ikona Maxxi Pure je mimoriadne diskrétna, v režime Super Silent je hladina zvuku iba 37 dBA takmer nepostrehnuteľná, porovnateľná s tichom knižnice.

Nadčasová forma

Ikona Maxxi Pure, so šírkou 120 cm a nadčasovým pyramídovým tvarom zariaďuje, prečisťuje a osvetľuje prostredie a dokonale sa začlení do vašej open space kuchyne. Dostupná v čiernej farbe s jemným dotykovým efektom alebo s povrchovou úpravou z nehrdzavejúcej ocele.

Všestranná inštalácia

Výrobok ponúka niekoľko spôsobov inštalácie: odsávací alebo filtrovací, závesný alebo nástenný, so sacím komínom alebo bez neho, ktorý je možné umiestniť po pravej alebo po ľavej strane.

Strip LED osvetlenie

Výkonný a elegantný pásik 7W LED robí z Ikona Maxxi Pure funkčný a rafinovaný svetelný bod schopný osvetliť kuchynské prostredie jednotným a efektívnym spôsobom.

Smart Interaction

Dotykové ovládanie, dokonale integrované do estetiky výrobku, umožňuje ergonomicky a intuitívne ovládať funkcie odsávača pár aj čističky vzduchu. Vďaka „smart alert“ je údržba jednoduchá a intuitívna, svietiaca LED dióda vás upozorní, keď je potrebné vymeniť filtre.

Súvisiace príspevky