Digestory

Digestory Elica sú moderné a pohodlné.

Digestory Elica su moderne a pohodlne

Elica si dlhodobo vydobyla status lídra na trhu. Je to jedna z mála spoločností, ktorá sa môže pochváliť viac ako 40-ročnou históriou. V skutočnosti sa Elica začala rozvíjať v ranom štádiu a pokračuje v tom dodnes. A je to pôsobivé.

Jedným zo základných kameňov úspechu spoločnosti je neustále hľadanie inovácií. Inžinieri a dizajnéri Elica boli prví, ktorí sa obmedzili na klasické formy digestorov a začali hľadať iné, modernejšie a pohodlnejšie možnosti. Inšpirovaná technológiou inovatívnych priemyselných podnikov, spoločnosť ako prvá vyvinula koncept ostrovných digestorov, ktorý sa zásadne líši od klasických. Práve v sortimente tejto spoločnosti sa prvýkrát objavil luster na kapotu, ktorý kombinuje zdanlivo nezlučiteľné kuchynské atribúty. Fantastický prístup. Čo prinieslo úžasné výsledky!


Aký je rozdiel medzi nástennými digestormi Elica

Klasické komínové digestory Vertikálne komínové digestory

Klasické                                          Vertikálne

Okrem originálnych a inovatívnych produktov Elica predstavuje rad vysoko účinných a pohodlných nástenných digestorov. Vyznačujú sa vynikajúcou funkčnosťou a rafinovaným, estetickým dizajnom. Takéto digestory sa ľahko starajú a majú dlhú životnosť.

Odporúčame vám venovať pozornosť rade vstavaných digestorov. Sú mimoriadne pohodlné a vďaka diaľkovému ovládaniu sa budú naozaj pohodlne používať. Ďalšou skvelou možnosťou od Elica – sú to digestory v klasickom štýle, ktoré dokonale zapadnú do každej tradičnej domácej kuchyne. Sú vhodné aj pre milovníkov vidieckeho či provensálskeho štýlu. Ale aj pre fanúšikov loftového či futuristického štýlu bude ideálny extrakt.


Akým konceptom sa Elica vo svojej tvorbe riadi?

Spoločnosť zostala verná vôli svojho zakladateľa Ermana Cazoliho. V prvom rade sa tu cení sloboda kreativity, ktorá firme umožnila byť dlhé roky pred konkurenciou. Elica nikdy nepovie, že je to nemožné, ale nájde spôsoby, ako to uviesť do praxe. Preto v roku 2007 spoločnosť vytvorila fond pomenovaný po Ermanno Cazoli, svojom zakladateľovi. Účelom nadácie je posilniť prepojenie medzi svetom umenia a svetom výroby, ktorej cieľom je vytvárať nielen funkčné, ale skutočne efektívne, estetické a atraktívne produkty.

Čo získa používateľ výberom odsávačov Elica? Bez ohľadu na to, aké zariadenie si vyberiete, vždy budete mať istotu, že ste si vybrali ten najlepší digestor na trhu vo vašom segmente! Špecialisti Elica vedia brať do úvahy detaily, vďaka čomu sú ich kapucne pohodlné a funkčné bez straty estetického komponentu.

Elica je voľba, ktorú nebudete musieť ľutovať!

Súvisiace príspevky