Košové systémy

Blanco Flexon II

Blanco Flexon II

Originálna, elegantná séria BLANCO FLEXON II ponúka zberače odpadu s kvalitným hliníkovým rámom a možno ich jednoducho nainštalovať do všetkých bežných zásuviek spodnej skrinky. Vďaka širokej škále vedier v rôznych veľkostiach možno FLEXON II vyrobiť na mieru do každej kuchyne. Teraz si môžete vychutnať všetky tieto výhody na malom priestore v jedinej zásuvke delenej spodnej skrinky. Séria Low môže byť dodatočne vybavená základnými jednotkami so šírkou od 50 cm do 90 cm, čo zahŕňa mnohé z najbežnejšie dostupných základných jednotiek v Európe. Rám je jednoducho umiestnený v zásuvke, vďaka čomu je k nádobám ľahký prístup a ešte ľahšie sa čistí, a to najmä vďaka ich elegantnému dizajnu s veľkými, hladkými povrchmi. Bez ohľadu na to, ako vyzerá vybavenie kuchyne, FLEXON II Low je vhodný vždy, keď sú k dispozícii delené zásuvky. Jednoduchý dizajn je tiež veľmi praktický, pretože sa hodí ako do veľmi modernej kuchyne, tak aj do tradičnej kuchyne, ktorá len potrebuje pôsobiť efektívnejšie a čistejšie.


Uľahčite separovanie odpadu a ekologický život

Triedenie a recyklácia odpadu je teraz oveľa jednoduchšie. V prípade dvojdielnej základnej jednotky s dvomi zásuvkami použite spodnú zásuvku pre nové výškovo znížené nízke vedro FLEXON II. V hornej zásuvke môžete uložiť ďalšie kuchynské pomôcky, ku ktorým potrebujete rýchly prístup. Vaša BLANCO UNIT je teraz vysoko efektívny a produktívny kuchynský priestor. Už nemusíte prechádzať cez kuchyňu a potenciálne naraziť do osoby, ktorá krája mrkvu na doske. FLEXON II Low je presne tam, kde ho potrebujete. Dá sa ľahko odpojiť a odniesť do odpadkového koša a tiež sa ľahko udržuje v čistote.


Čisté a pohodlné triedenie odpadu priamo tam, kde ho potrebujete.

S väčším priestorom na odkladanie riadu a iných vecí potrebných okolo drezu je v kuchyni menej pohybu – a to znamená viac súladu s ostatnými ľuďmi, ktorí tam potrebujú byť. Menej pohybu znamená väčší komfort a efektivitu pri príprave jedla. Ak je spodná skrinka drezu už obsadená komponentmi vodného systému, ako je filter, horúca voda alebo perlivá voda, a preto ponúka málo miesta na separáciu odpadu a organizáciu spodnej skrinky, FLEXON II Low sa inštaluje do ďalšej spodnej skrinky s deleným zásuvky. Inštaluje sa buď do spodnej zásuvky alebo veľmi ergonomicky pod pracovnú dosku.