Digestory

Alveus čierna kuchyňa

Alveus cierna kuchyna

Čierna kuchyňa a čierne doplnky: kuchynský drez, kuchynské batérie, dávkovače saponátu

V posledných rokoch sa však čoraz viac používa, pretože pri správnych kombináciách môže čierna farba spôsobiť, že miestnosť bude vyzerať dramaticky, elegantne, domácky alebo jednoducho elegantne. Prišli sme s niekoľkými nápadmi, ako vniesť do vašej kuchyne čiernu farbu s citom – od niekoľkých predmetov a doplnkov až po úplne čiernu kuchyňu. Závisí to od vášho vkusu, do akej miery bude vaša nová kuchyňa oblečená v najmodernejšej farbe roka, čo podľa odborníkov bude ešte dlho zostať na vrchole populárnych farieb kuchynského vybavenia.

Svetlá kuchyňa s čiernymi doplnkami



Ak sa stále držíte tradície, ale stále chcete svojej novej kuchyni pridať trochu dobrodružnej čiernej farby, môžete zvoliť:
– skrinky alebo drevená časť kuchyne v akejkoľvek svetlej farbe (zvyčajne biela alebo podobné svetlé odtiene) a pracovný panel v prírodnej farbe dreva, ku ktorému môžete kombinovať kuchynské spotrebiče a drezy s kuchynským príslušenstvom v čiernej farbe. Kombinácia čiernej a bielej farby bez veľkého úsilia alebo obáv z toho, že by vaša kuchyňa mohla byť pre tradičný vkus príliš tmavá, bude vzrušujúca a bude držať krok s trendmi a zostane nadčasovo krásna a módna aj po mnoho ďalších rokov.

Alveus ponúka čierne umývadlo vyrobené z prémiového kompozitného Granitalu, čo je zmes granitového prášku s kompozitným spojivom, ktoré je mimoriadne pevné a odolné voči poškriabaniu a zmenám teploty. Karbón dodá kamennej textúre matnú čiernu farbu a jednoducho na vás urobí dojem.Možno máte radšej hladké sklo? Alveus ponúka Glassix Up, elegantnú kombináciu nehrdzavejúcej ocele a čierneho skla (LINK). Ak však chcete v kuchyni urobiť dojem, vyberte si antracitový drez rady Monarch, ktorý svojím vzhľadom tmavej ocele pôsobí elegantne a módne. Čierny drez s akcentmi z nehrdzavejúcej ocele je možné ľubovoľne kombinovať s nerezovými kuchynskými armatúrami alebo kombináciou čierneho kompozitného materiálu. V každom prípade bude výsledok úžasný!

Môžete sa rozhodnúť pre svetlé skrinky, ktoré môžete skombinovať s pracovným kuchynským panelom v čiernej farbe. V tejto farebnej kombinácii budú kuchynské
spotrebiče a drez v čiernej farbe alebo večne elegantný nerezový drez pôsobiť zvýraznene. Alveus ponúka skvelé riešenia: vlajkové lode medzi drezmi z nehrdzavejúcej ocele, z kolekcií: Pure Up, moderný Quadrix alebo Stricto, najnovšie Galeo a Luno …
Sortiment slovinskej spoločnosti s 50-ročnou tradíciou je veľmi bohatý, ale najväčšou výhodou je vynikajúca kvalita našich výnimočných drezov a kuchynského vybavenia – so zaoblenými alebo rovnými líniami pre všetky chute a rozpočty.

Spodné skrinky sú čierne a pracovný panel a horné skrinky alebo police sú biele.

Môžete sa hrať s farbami na svojej stene – môžete si zvoliť monochromatický štýl iba v bielej alebo čiernej farbe alebo jednu časť kuchynskej steny natrieť čiernou farbou. Špeciálne pre rodiny s deťmi odporúčame farbu na stenu, na ktorú môžete kresliť bielou kriedou, čím by ste potešili Vaše deti a vaša kuchyňa by mala vždy iné pozadie. A už by si nezabudol na žiadnu úlohu, pretože si ju mohol napísať priamo na stenu. Dvojfarebné kuchyne môžu byť tmavšie, ak si vyberiete čierne kuchynské spotrebiče a drezy, alebo ich môžete zosvetliť výberom bielych alebo nerezových kuchynských spotrebičov a:
jasný kompozitný drez v arktickom tieni s ďalšími svetelnými detailmi, ktoré odrážajú svetlo ako sneh, drezová skrinka z bieleho tvrdeného skla v kombinácii s drezom z nehrdzavejúcej ocele, alebo akýkoľvek drez z nehrdzavejúcej ocele, ktorého údržba je najjednoduchšia.
Ak chcete čiernobielu kombináciu využiť aj v jedálni alebo v obývacej izbe, vybavíte svoj byt ako profesionálny interiérový dizajnér.
Nezabudnite na zeleň – ostrou deliacu čiaru medzi čiernou a bielou môžete zmierniť zeleňou – vyberte si rastliny s mnohými zelenými listami, ktoré sa dajú ľahko vyživovať. Obzvlášť dobre vyzerajú rastliny s listami smerom dole.

Čierna od podlahy po strop

Čierna Kuchyňa

Aj keď to na začiatku môže znieť trochu príliš tmavo, aby boli steny, skrinky a pracovný panel čierne, môže byť úplne čierna kuchyňa mimoriadne elegantná. Ak milujete škandinávsky rafinovaný dizajn, určite sa vám bude páčiť ich najobľúbenejšia kuchyňa v kombinácii matnej čiernej a prírodného dreva. Radšej kombinujú čierne skrinky v matnom prevedení, pracovné panely v sýtej čiernej farbe alebo prírodnom dreve. Pridávajú tiež nejaké police alebo závesné úložisko z prírodného dreva. Takáto kuchyňa sa lepšie hodí do väčšieho, dobre osvetleného priestoru, na čo treba myslieť už pri navrhovaní.
Led žiarovky pod hornými skrinkami po celej dĺžke kuchyne dobre osvetlia pracovný panel a zároveň urobia kuchyňu pohodlnou a útulnou. Matná farba zakrýva rôzne odtlačky prstov alebo odtlačky, takže je vhodnejšia pre rodinnú kuchyňu v porovnaní s čiernou kuchyňou s vysokým leskom, kde je rýchlo viditeľná každá čiastočka prachu, takže vždy by ste mali mať v blízkosti prachovú utierku. Špeciálne pre tento typ kuchyne odporúčame umývadlo a kuchynské vybavenie z rady Alveus Monarch v štyroch špeciálnych odtieňoch pre tých najodvážnejších zákazníkov: zlatá, čierna (antracitová), ružovo-zlatá (meď) a bronzová. Nadčasová elegancia najvyššej kvality, ktorá bude stredobodom pozornosti pre vašu čiernu krásu!

Stále si myslíte, že čierna nie je farbou vašej kuchyne? Vyberte si sivú!

Sivé doplnky

Šedá je ideálny spôsob, ako ísť, keď chcete pre novú kuchyňu moderné farby, ale nechcete príliš vykročiť od tradičných rámov alebo sa vám nepáči čierna farba – najdôležitejšia je praktickosť. Šedá kuchyňa môže byť mimoriadne elegantná. Vďaka jasným farebným akcentom bude hravý. Ľahko s ním skombinujete akékoľvek iné farby a materiály. Čo sa týka čistenia, je to veľmi praktické, pretože táto farba je najmenej citlivá na nečistoty (okrem prvkov s vysokým leskom, ktoré si po každom varení vyžadujú rýchle utretie), najľahšie sa kombinuje s rôznymi farbami, povrchy nad hlavou v rôznych materiáloch a vzoroch, kuchynské spotrebiče a drez v bielej, šedej, čiernej, krémovej, nehrdzavejúcej oceli, až po zlatú, bronzovú, medenú farbu. Šedá nikdy nevyjde z módy a bude pôsobiť špičkovo, ak iba občas zmeníte nejaké dekorácie (vzorovaný koberec, barové stoličky, váza (). Odtiene a materiály, ktoré pripomínajú betón alebo kameň, sú veľmi módne. Mali by ste však venovať pozornosť osvetleniu v šedej kuchyni – šedá kuchyňa by mala mať dostatok prirodzeného svetla a dobre osvetlené pracovné plochy.